Leonard de Groot
Purpose Gids

'Vind die plek
waar jouw diepste vervulling en de honger van de wereld
elkaar ontmoeten.'

Laten we beginnen

Wat is die innerlijke stem?

De innerlijke stem die je hoort heeft in de geschiedenis al duizend namen gekregen. Het is je diepste bron van weten, intuïtie en inspiratie. Het kompas dat de richting aangeeft. Jouw innerlijk navigatie systeem. In een meer spirituele context wordt die stem vaak aangeduid met ‘ziel’. Hoe je het ook noemt, jouw innerlijke stem is uniek, ondeelbaar maar ook moeilijk te definiëren. Je kunt Soul alles vragen. Soul heeft verstand van keuzes maken en carrière. Van relaties en van seks. Van vriendschappen en van familiebanden. Te veel om op te noemen. En als je naar ‘Soul’ luistert zal die je leiden naar die plek waar jouw leven helemaal, in volle glorie geleefd kan worden.

Wat levert het op

  • Een duidelijk begrip ontwikkelen over waar jij je energie op kan richten voor de meeste impact
  • Het unieke fundament leggen voor jouw beroepsmatige ontwikkeling
  • In contact zijn met een duidelijk richting gevend stuk van je identiteit
  • Die plek ontdekken waar jouw diepste geluk en de werelds grootste honger elkaar ontmoeten
Grote vragen

Hoor jij de roep van jouw innerlijke stem? Die stem die maar niet tot zwijgen gebracht wil worden? Het luisteren naar die stem laat je dromen en verlangen. De stem stelt vragen over ‘grote’ onderwerpen: ‘Wat is het doel in mijn leven?’ ‘Wat heb ik te doen in dit ene dierbare leven zodat het waard is om geleefd te worden?’

Of vraag je je wel eens af waar je het allemaal ook alweer voor deed. Als je klem komt te zitten tussen de belangen van thuis en werk. Wanneer je terug verlangt naar duidelijkheid in een steeds complexere wereld, en je een sparring partner nodig hebt om de weg terug naar je Purpose te vinden.H et zijn gezonde vragen. En het goede nieuws is: Je kunt echte antwoorden vinden.

 

Mijn persoonlijke uitnodiging aan jou:

Laat me je tonen hoe je optimaal naar die stem kunt luisteren. Wanneer je dat doet zal je niet twijfelen aan wat jij moet doen om:

  • jouw optimale levenspad te lopen.
  • jouw impact in werk en privé te vergroten.
  • te weten wat jouw Purpose is.
  • altijd wijsheid tot je beschikking te hebben.

Individueel of in groepsverband

Naast individuele begeleiding biedt ik een groepstraining Purpose Discovery aan. In dit online trainingsprogramma, ondersteund met persoonlijke begeleiding, leid ik je door een intensief proces van zelfonderzoek op de meest basale lagen van jouw innerlijk wezen. Een reis van leren luisteren en diepe ervaringen waarbij ik je garandeer dat je die weg naar jezelf en je betekenisvolle impulsen beter leert kennen. Een weg naar een leven doordenkt met Soul dat leidt naar jouw roeping en bestemming in dit leven.

Neem deze periode zorgvuldig de tijd om de stem van ‘Soul’ vanuit je onderbewuste te laten spreken. Ik wijs je de weg.

“There is a voice that doesn’t always use words. Listen!”  (Rumi)

Leonard de Groot
Cognitief psycholoog, coach, en oprichter van Purpose Guiding Nederland.

Wie ben ik?

Al in een vroeg stadium in mijn loopbaan heb ik mogen ervaren hoe het contact met Purpose een cruciale rol speelde in mijn welzijn. Na een succesvolle carrière als professioneel danser waarin alles voor mij klopte ben ik jarenlang het contact met mijn Purpose kwijt geweest. Door mijn vrij willekeurige keuze om daarna te doen waar de meeste vraag naar was voelde ik me langzaamaan verdorren. Ik werd een specialist in niet-verbonden zijn met wie ik in wezen ben en besloot dit uiteindelijk radicaal te veranderen.

“Our Souls feel the gap between our lives and the life that we are intended to live, and it creates a distance that we feel as self hatred, self loathing, doubt or insufficiency” – Jel Gage

Leonard_Portrait_02

Wat deelnemers zeggen over het programma

Kies hier je volgende stap:

Ik wil een gratis kennismaking

Maak kennis met jouw
Purpose Guide™

Ik wil mijn Soul's Purpose ontdekken

Ga mee op reis en ontmoet je diepste wezen

Ik wil op de hoogte blijven

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief