Purpose Discovery

Wat is Purpose Discovery

Purpose Discovery is een innerlijke reis die ook wel ’the underworld journey’ wordt genoemd. Anders dan meditatie, dat gaat over bewust ervaren van bewustzijn, en anders dan therapie, dat ons helpt te herstellen of te ontwikkelen op het niveau van de persoonlijkheid, gaat Purpose Discovery over het ontdekken en belichamen van wat jij vanuit je diepste natuur geneigd bent bij te dragen aan deze wereld.

Meditatie vraagt: “Wie ben ik?”
Therapie vraagt: “Hoe kan ik herstellen en gelukkig worden?”
Purpose werk vraagt: “Waar hoor ik thuis in de ecologie van het leven?”

Purpose Discovery is ‘Soul-werk’. Het is dan ook niet slechts een verstandelijke exploratie. Het integreert verstand, gevoel en emoties op een eclectische manier en boort daarom informatie over jouw Purpose aan op een veel diepere plek. Purpose Discovery richt zich niet op veiligheid, comfort en uiterlijk succes. Het leven in lijn met purpose is niet onze ‘overlevings-dans’. Het is onze ‘Soul-dans’. Die manier waarop wij ons ten diepste geroepen voelen bij te dragen aan een gezonde wereld. 

Wat het programma je biedt:

  • Een duidelijk begrip ontwikkelen over waar jij je energie op kan richten voor de meeste impact
  • Het unieke fundament leggen voor jouw beroepsmatige ontwikkeling
  • In contact zijn met een duidelijk richting gevend stuk van je identiteit
  • Die plek ontdekken waar jouw diepste geluk en ‘swerelds grootste honger elkaar ontmoeten.

Hoe werkt Purpose Discovery

Ik neem je mee in een diepgaand zelfonderzoek. Dit zelfonderzoek vraagt je bereidheid diep in jezelf te zakken en hier ook redelijk onverschrokken en gedisciplineerd in te zijn. Het is daarom belangrijk dat je een diepe betrokkenheid, motivatie en toewijding voelt voor je proces. Je wilt het nu echt aan gaan met jezelf.

Reken bij een groepstraject op een intensieve periode van gewoonlijk zo’n 6 maanden waarin we 12 modules behandelen. Individuele trajecten verlopen doorgaans iets sneller. De tijdsinvestering is ongeveer 5 uur per module. De opdrachten worden aangeboden via een online leeromgeving. Elke module bespreken we de voortgang tijdens een online meeting waarin we je ervaringen tijdens het uitvoeren van de opdrachten bespreken.

Elke module wordt het onderwerp ‘Purpose’ vanuit een andere richting benaderd. Methodes die daarbij gebruikt worden zijn o.a. gestructureerde analysetools, begeleide meditaties en visualisaties, lichaamsgerichte oefeningen, schrijven en bv. een uitdagende onderdompeling in de natuur in de vorm van een 1-daagse Vision Quest. En daarnaast de volledige en toegewijde aandacht van mij als jouw gids.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Klik hier voor aanmelding voor Purpose Discovery

Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief

“Find that place where your deepest gladness and the world’s hunger meet” (Frederic Biegner)